Kategorier
Vælg kategori

EGO

Hos AP Motorcenter forhandler vi maskiner til udendørs brug til både haver, parker og skovområder, og på denne side finder du vores udvalg af maskiner fra EGO. Dette mærke falder i tråd med vores ønske om at skifte fra benzindrevne maskiner til batteridrevne maskiner, da alle maskiner fra EGO er med batteri. Vi vil gerne være med til at tage hensyn til miljøet og nedsætte CO2-udslippet, og derfor er vi i gang med at udskifte vores mange maskiner til batteridrevne udgaver.

Tiden er kommet for en smartere måde at klare havearbejdet og landskabsplejen på, og derfor er EGO et oplagt valg, hvis du søger en miljøvenlig maskine til din opgave.

Power, der matcher benzindrevne maskiner - helt uden brug af benzin

EGO adskiller sig fra mange af de andre på markedet ved at tilbyde batteridrevne maskiner. Men selvom deres maskiner er på batteri, leverer de samme power som de typiske benzindrevne maskiner. EGO-maskiner er nemlig udstyret med den revolutionære 56v Arc lithium-batteriteknologi, som leverer branchens højeste energikapacitet i et håndholdt batteri. En teknologi, der overgår alle andre batteridrevne maskiner, da disse batterier er fremstillet til at yde præcis det samme som benzindrevne redskaber. Det betyder, at du kan klare alle dine opgaver med samme styrke, men med mindre støj og vibrationer samt uden udstødningsgas og CO2-udledning.

Med EGO får du således effektiv og kraftig arbejdskraft til din opgave, så du hurtigt og nemt kan klare arbejdet. Og skulle batterierne løbe tør for strøm, kan de hurtigt oplades med EGOs hurtigoplader, der oplader batteriet på helt ned til 25 minutter. For at kunne matche enhver type opgave og tilbyde den rette arbejdskraft hertil har EGO sørget for, at der findes et batteri til alle typer opgaver. Derfor fås deres batterier i alt lige fra det letteste 2,0 Ah til 7,5 Ah med lang anvendelsestid.

Skal du bruge en ny maskine til haven, parken eller skovområdet, er EGO et rigtig godt valg.

 

Spændende udvalg hos AP Motorcenter

Trænger hækken til at blive klippet, flyder det med blade i parken, eller er det på tide at slå græsset? Uanset din opgave kræver det naturligvis det rette udstyr, og det får du med maskiner fra EGO. EGO sikrer til enhver tid professionelt udstyr til både den private og den professionelle. Deres sortiment dækker alt lige fra buskryddere og løvblæsere til hække- og plæneklippere, og det er alt sammen noget, du finder her hos AP Motorcenter. Hvad end din opgave byder, så har vi maskinen til dig – så du kan roligt gå på opdagelse i vores spændende udvalg og finde din nye maskine hos os.

Hos AP Motorcenter har vi en bred viden inden for EGO og deres produkter. Det betyder, at vi kan rådgive dig bedst muligt om deres mange maskiner og hjælpe dig med at finde netop den, som passer bedst til din opgave. Men vores ekspertise gør også, at vi har kompetencerne til at servicere din maskine fra EGO og derigennem sikre, at den er fuldt funktionsdygtig efterfølgende. Her benytter vi os udelukkende af originale reservedele.

Skal din næste EGO-maskine købes hos os? Så tøv endelig ikke med at kigge ind forbi vores butik i enten Svendborg eller Odense. Du er selvfølgelig også velkommen til at bestille den direkte fra vores webshop.

Søg efter en vare her