Kategorier
Vælg kategori

Stihl

Stihl er et af de absolut bedste mærker, når det kommer til maskiner inden for have-, park- og skovarbejde. Og hos AP Motorcenter er vi stolt forhandler af et stort udvalg af Stihls produktsortiment, som du kan kigge nærmere på lige her på denne side. Når du handler Stihl, er du til enhver tid garanteret topkvalitet med redskaber, der letter og effektiviserer dit arbejde.

Stihl - specialister i håndholdte maskiner

Stihl er et tysk mærke og et af de stærkeste mærker, du kan vælge, når du skal bruge en maskine til havebrug eller til professionelt brug i din specifikke branche. Stihl har specialiseret sig i håndholdte maskiner og tilbyder derfor enhver tænkelig maskine inden for dette. Deres sortiment dækker værktøj til både havearbejde, landskabsvedligeholdelse og skovbrug, og du kan være sikker på, at de også har en maskine til netop din opgave. De tilbyder et stort produktsortiment af kvalitetsprodukter til dig, der ønsker bedre kvalitet. Med Stihl får du høj kvalitet og robuste maskiner med et design, som sætter fokus på både sikkerhed og ergonomi. Det betyder, at du kan være helt sikker på god komfort, og at sikkerheden er helt i top.

Med et motto om ”at lette arbejdet med og i naturen” er der ikke noget at sige til, at Stihl er et yderst anerkendt og populært mærke, når det kommer til maskiner til udendørs brug. Med deres produktlinje sikres et både nemmere og et mere effektivt og sikkert arbejde i naturen. Deres maskiner er således designet til at fungere som din højre hånd i arbejdet, så du hurtigt og effektivt kan udføre din opgave og opnå et godt resultat.

 

Stort udvalg af Stihl hos AP Motorcenter

Hos AP Motorcenter forhandler vi et bredt sortiment af Stihls populære motorsave og hækkeklippere, og foruden håndholdte maskiner finder du i vores udvalg også nogle af deres robotplæneklippere. Vi forhandler en lang række af deres produkter i både forskellige størrelser og udgaver, hvilket gør, at vi således kan tilbyde noget til ethvert behov. Vi ved, at forskellige opgaver kræver forskellige maskiner med hver deres funktioner, og derfor har vi sørget for et så bredt sortiment af deres maskiner som muligt.

Stihl leverer maskiner til enhver type opgave, hvorfor du uden tvivl også kan finde den rette til netop din opgave her hos os. Hvad end det er til haven eller til parken, får du med Stihl en stabil og let maskine med et lavt støjniveau samt et funktionelt design, der er med til at sikre en langt bedre ergonomi og komfort, så du kan arbejde i længere tid uden at blive træt eller øm.

 

Autoriseret forhandler af Stihl

Idet vi hos AP Motorcenter er autoriseret forhandler af Stihl, kan vi også tilbyde kompetent rådgivning omkring vores maskiner, ligesom vi kan servicere og reparere din maskine ud fra mærkets egne forskrifter. Til dette anvender vi udelukkende originale Stihl-reservedele. Så du kan være helt tryg ved at handle din nye Stihl-maskine hos os.

Når du køber maskiner hos AP Motorcenter til afhentning i vores butik, har vi sørget for at samle din maskine inden, ligesom vi også har testet den. På den måde kan vi sikre, at din maskine fungerer optimalt, så du nemt og ubesværet kan tage den i brug med det samme.

Søg efter en vare her