Kategorier
Vælg kategori

Husqvarna

Hos AP Motorcenter er vi forhandler af mange af Husqvarnas produkter til både privat og professionelt brug. Vi har stor erfaring med maskiner fra Husqvarna, og det sikrer dig, at vi besidder den rette viden omkring maskinerne fra denne producent, så vi kan servicere din maskine bedst muligt. Vi ved, hvilke reservedele der skal bruges på hver enkelt maskine, og kan sikre, at din maskine er serviceret ud fra fabrikantens egne forskrifter og dermed også er fuldt funktionsdygtig efterfølgende.

Det kan derfor godt betale sig at lade os hjælpe dig, hvis du søger en maskine fra Husqvarna til både husbehov og til professionel brug. Herunder kan du kigge nærmere på de mange forskellige maskiner, som vi forhandler fra denne fabrikant, og se, om ikke vi har den rette maskine til din opgave.

Læs mere på https://www.husqvarna.com/dk/

Husqvarna er førende inden for maskiner til udendørs brug

Husqvarna er i dag anerkendt som en af verdens førende producenter af have-, park- og skovmaskiner til private såvel som professionelle. Maskiner, der bruges til både udendørs vedligehold og konstruktion, hvorfor deres produktlinje blandt andet består af havetraktorer, robotplæneklippere og motorsave. Produktsortimentet fra Husqvarna er således omfattende og dækker alt inden for skov- og havebrug. Husqvarna byder på produkter af høj kvalitet til den kvalitetsbevidste bruger, der ikke ønsker at gå på kompromis med arbejdskomfort, effektivitet og resultat.

Husqvarna producerer maskiner til alle typer af projekter inden for både erhverv og til private. Deres sortiment dækker ethvert behov, du måtte have, hvad end du søger maskiner til brug hjemme i haven, eller om du skal bruge en specifik skov-, have- eller parkmaskine til din arbejdsopgave, så er du godt dækket ind med udvalget fra Husqvarna. Her kan du frit vælge imellem el- og batteridrevne redskaber såvel som dem, der kører på brændstof. Alt dette og mere til finder du naturligvis hos AP Motorcenter, hvor vi forhandler et stort udvalg af Husqvarnas produktlinje.

Hos AP Motorcenter har vi særligt fokus på omstillingen fra benzindrevne maskiner til de batteridrevne, hvorfor en stor del af vores sortiment fra Husqvarna er med batteri. På den måde kan vi være med til at passe på miljøet gennem en lavere CO2-udledning.

 

Eksperter i Husqvarna

Vi er autoriseret Husqvarna-forhandler, hvilket er din garanti for, at vi er eksperter, når det kommer til maskinerne fra Husqvarna. Men det betyder også, at vi kan foretage kompetent og professionel service på din maskine fra denne producent. Til dette anvender vi udelukkende originale Husqvarna-reservedele, der sikrer, at din maskine yder sit absolut bedste inden for drift, ydeevne og sikkerhed efter service eller reparation.

Hos AP Motorcenter får du en høj, faglig service, hvor vores kompetente medarbejdere altid står klar til at hjælpe dig. Hvad end det er rådgivning, service eller noget helt tredje. Uanset om du som privat leder efter en tidsbesparende og effektiv løsning til haven, eller du arbejder professionelt inden for park- eller skovindustrien, kan vi tilbyde komplet rådgivning og hjælp til at finde den rette maskine fra Husqvarna.

Har du spørgsmål til produkterne her på siden, eller skal du bruge hjælp til at finde den rette maskine, så er du altid velkommen til at kontakte os på 63 95 55 00 eller til at besøge os i vores fysiske butik i enten Odense eller Svendborg.

Søg efter en vare her