Kategorier
Vælg kategori

Texas

Hvis du er på udkig efter havemaskiner af høj kvalitet, så er maskiner fra Texas et sikkert valg. Deres produkter er udviklet med et fokus på brugerens behov, der sikrer dig fornuftige maskiner til et væld af opgaver. En stor del af deres produktsortiment finder du her hos AP Motorcenter, hvor vi forhandler en lang række maskiner til udendørs brug fra mange forskellige anerkendte mærker. Herunder finder du vores spændende sortiment af maskiner fra Texas.

Texas - kvalitet til rimelige penge

Texas er en danskejet virksomhed, der har produceret havemaskiner siden 1960. I første omgang havde de fokus på salg af havefræsere, men har sidenhen udvidet deres sortiment til at dække alle former for motoriserede havemaskiner – både benzin- og batteridrevne såvel som elektriske. Derfor består deres produktsortiment i dag af alt lige fra plæneklippere og havetraktorer til løvblæsere, hækkeklippere og meget mere. De går målrettet efter at kunne levere totalløsninger til både privat brug og professionel brug i haver, parker og skovområder, og det har således resulteret i flere forskellige typer maskiner, som har hver deres funktioner.

Med en tankegang om at levere den fornødne hjælp til opgaven, som gør arbejdet både sjovere og mere effektivt, har Texas således udviklet en produktlinje med specialiserede maskiner. Produkter fra Texas er ikke kun tidssvarende, men også på forkant med udviklingen, og vælger du en maskine fra dette mærke, er du således garanteret en maskine, der holder i rigtig mange år. Mange af deres maskiner er støjsvage, og som noget helt særligt kan de også justeres i arbejdshøjden, så du derved kan undgå skader ved brug i længere tid. Derved har de sørget for brugervenlige maskiner, der sikrer gode arbejdsforhold til opgaven. Ligeledes er miljøet også noget, der er vigtigt for dem, hvorfor de blandt andet anvender emballager uden klorindhold og kasser med træfyld i stedet for flamingo, så de kan være med til at vise hensyn til miljøet.

Med Texas får du en maskine i topkvalitet, uden at du behøver at gå på kompromis med prisen. De har nemlig et mål om at levere kvalitetshavemaskiner til rimelige penge. Det kan således godt betale sig at vælge Texas, hvis du har brug for en ny havemaskine.

 

Specialister i maskiner fra Texas

Hos AP Motorcenter fører vi mange af deres motoriserede maskiner, ligesom vi også forhandler en lang række tilbehør og ekstra udstyr til maskinerne. Vi hjælper dig med at blive helt klar til din arbejdsopgave, hvad end det er trimning af hækken, eller græsset skal slås. Vi har en stor viden inden for Texas, hvorfor vi kan tilbyde kompetent rådgivning i maskinerne og hjælpe dig med at finde den maskine, der bedst matcher dine behov. Denne viden sikrer ligeledes, at vi har kompetencerne og evnerne til både at servicere og reparere din maskine fra Texas, skulle dette blive nødvendigt. Dette gør vi naturligvis ud fra mærkets forskrifter og med originale reservedele fra Texas, så vi kan sikre, at din maskine er fuldt funktionsdygtig.

Ved bestilling af maskiner hos os sørger vi for at kvalitetsteste din nye maskine inden afhentning eller levering. Ligeledes samler vi også maskinen og tester den, inden du modtager den. På den måde kan vi sikre, at den fungerer optimalt, så du kan tage den i brug med det samme.

Søg efter en vare her