Kategorier
Vælg kategori

Stiga

Hos AP Motorcenter finder du altid et stort udvalg af maskiner fra det svenske mærke Stiga. Vores produktsortiment er nøje udvalgt med fokus på at kunne tilbyde noget til enhver type opgave og ethvert behov, du som kunde måtte have. Derfor kan du også være helt sikker på, at vi har din næste maskine fra Stige lige her. Hvad end du søger en maskine til privat brug hjemme i haven, eller du ønsker en maskine til professionelt brug i forbindelse med have-, park- eller skovarbejde, så er vi din professionelle leverandør af Stiga.

Stiga - svensk kvalitet, når det er bedst

Stiga blev stiftet tilbage i 1934, og lige siden begyndelsen har de haft fokus på innovative løsninger inden for produkter til udendørs brug. Der er derfor ikke noget at sige til, at de i dag er en af de førende producenter inden for deres felt, hvor særligt frontmonterede ridere og plæneklippere er populære herhjemme. Som producent har Stiga fokus på forbrugerdrevet innovation, da de gerne vil sikre deres kunder den absolut bedste maskine til opgaven. Derfor består deres produktlinje også af haveredskaber af højeste kvalitet, som er fremstillet til netop at opfylde dine behov uanset din opgave og årstid. Med Stiga er du altid garanteret et design med fokus på ergonomi og høj sikkerhed.

Produkter fra Stiga er som noget særligt tilpasset det nordiske klima, så du kan være sikker på maskiner, der fungerer optimalt hele året rundt. Deres produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og effektivitet foruden en virkelig god ydelse. Med Stiga får du kvalitet for pengene, og det kan derfor godt betale sig at vælge Stiga, hvis du søger nye haveredskaber eller maskiner. Og her hos AP Motorcenter finder du et bredt sortiment af deres produkter – lige fra frontklippere og plæneklippere til fejemaskiner og kombimaskiner.

Produktsortimentet fra Stiga byder blandt andet også på en lang række batteridrevet haveudstyr, og det falder i rigtig god tråd med vores ønske om at skifte fra benzindrevne til batteridrevne maskiner, så vi kan være med til at formindske CO2-udslippet og passe på miljøet. Derfor forhandler vi også et stort udvalg af deres batteridrevne maskiner, som du finder her på siden.

 

Kompetent service og professionel rådgivning

Med AP Motorcenter får du en autoriseret leverandør af maskiner fra Stiga, der gennem kompetent rådgivning omkring vores maskiner hjælper dig med at finde den maskine, der dækker dit behov bedst muligt. Vi har specialiseret os i Stiga, så vi ikke kun kan tilbyde den rette rådgivning omkring vores maskiner, men også sørge for en grundig service eller reparation af din maskine, hvor vi anvender originale Stiga-reservedele. Vi hjælper dig med at få din maskine klar til arbejdet igen, og du kan være sikker på, at din maskine yder sit maksimale efter service hos os.

Ved at handle hos AP Motorcenter får du også en leverandør, der gør meget ud af at sikre, at du hurtigt og nemt kan tage din nye maskine i brug. Derfor samler og tester vi altid maskinerne, inden du afhenter i vores butik i enten Svendborg eller Odense.

Søg efter en vare her